Jepser Stålheim är inte bitter!

Laserseglaren och landslagsmannen Jesper Stålheim är även en förträfflig bloggare. Han har en av de mest ärliga och frispråkiga seglingsbloggar vi har i seglarsverige, helt i klass med Jonas Colting. Nu är han inte bitter över att det är dåligt med miljonbonusar till seglingproffsen.

I morgontidningen kunde jag idag läsa om min gamle ishockey tränares son som hade skrivit på för Edmonton oilers. Han är 18 år och fick 1,8 miljoner kr i signing bonus och 6 miljoner i årslön för ett 3 årskontrakt. Plus bonus såklart om det går bra!


När jag var 18 fick jag inga pengar(för min segling…) vad jag kan minnas, men när jag var 19 draftade Peter Sundelin mig till KSSS. Jag fick 17 000 kr första året vill jag minnas. Jag var överlycklig!


Det går en film på tv om Amerikansk fotboll. Förutom att de verkar vara typ 700 spelare i varje lag är det ju typ lika många resurs personer som jobbar med dem på varje träning.


Idag hade en schysst fiskare lagt ut två fiskebojjar i ungefär kryss-läns riktning. Vilken revolution att ha märken att runda när jag tränar!


Men jag är inte bitter!

// Jesper Stålheim

Läs mer på Jespers Blogg

Top