VI VILL HA DIN HISTORIA

”SEARCHERS” – VI VILL HA DIN HISTORIA

Oavsett hur seglingsplanerna ser ut vill vi bevaka vad du/ni håller på med under det kommande året. För att vi ska göra det har vi endast tre krav;

1. Att du eller ni planerar att segla vid ett flertal tillfällen under 2014.


2. Att ni har ett mål med ert seglingsprojekt under 2014.


3. Att ni skickar in en kort beskrivning av punkt 1 och 2 samt vilka ni är, var ni håller hus och varför vi ska skriva om det.

Tips! Att kunna dokumentera seglingen med till exempel GoPro, snygga bilder et c är ett stort plus.

Skicka in ditt förslag till media@searchmagazine.se senast fredagen den 7 februari. Redaktionen väljer ut de bästa bidragen som vi kommer bevaka under resten av året.

På Search Magazine bevakar vi många proffs som har fantastiska saker att berätta från till exempel America’s Cup och Olympiska regattor. Men fascinationen för segling handlar inte bara om elitens bragder utan också om bredd och mångfald och att det på alla nivåer och platser finns bilder och berättelser som berör. Därför lanserar vi nu en ny kampanj och artikelserie under rubriken ”Searchers” där vi vill lyfta fram läsare i tidningen och här på nätet. Vi är övertygade om att just DU står inför ett seglingsäventyr som kan slå världen med häpnad.

Det spelar ingen roll på vilken nivå du är aktiv, om du har elitambitioner eller är nöjd som amatör, om du är tränare, seglar själv, startat ett nytt projekt eller seglat med samma gäng sedan Columbus. Det spelar inte heller någon roll om du seglar på en solig sjö, ute på stormande hav eller tar dig fram i kölbåt, jolle, enskrov, flerskrov, bräda eller radiostyrt. Kanske seglar ni för att upptäcka nya kontinenter eller för att få lite extra spänning genom den lokala båtklubbens tisdagsseglingar.

Top