Ice Camp i Kaløvig – Förevigat av Tristan Stedman

Träningsläger i Danmarks Kaløvig för nordisk juniorsegling under helgen som resulterade i flera fina bilder, tack vare Foto Unlimited. Träningslägret var avsett för e-jolle, 49er fx, 29er och zoom8.

Det var ett grå mulet Danmark som bjöd in till träning med 9-15 m/s starka vindar vågor på över metern. Med flera Danmarks duktiga tränare, där ibland Finn Beton, Jörgen Holm, Stig Steinford samt Bo Jarvig, blev det ett lyckat träningsläger med god kvalitet. Fokus på träning för samtliga klasser låg på teknik och undanvind.

Enligt coach Bo Jarvig var det verkligen optimala förhållanden för just det fokus som planerats: ”Fælles Focus på alle klasserne var teknik og speed down hill. Hvilket var perfekt under de kraftige vindforhold der var under Campen . Der blive sejlet i vindstyrke 9 - 15 ms med en bølgehøjde på 0,75 - 1,5 meter.”

Foto Unlimited är fotografen Tristan Stedman som gärna intresserar sig för just segling, friluftsliv och äventyr. All Tristans information och bilder finner du på fotounlimited.dk

Top