6 saker du inte behöver göra under båtsemestern

Sail universe har gjort en lista på saker man inte behöver tänka på under båtsemester, de saker som kommer av sig själv. 

1. Ta med bilen - Det blir ekonomiskt att vara ute till havs då bilen står kvar på land. För en stund behöver du inte tänka på parkeringbiljett eller tanken som snart är tom. 

2. Kolla instagram, Facebook och andra sociala medier - Detta är nog mest för tonåringarna i familjen. När ni är mitt ute till havs finns det inte alltid mottagning. Detta kan vara den bästa medicinen för dem som stirrar i mobilen alldeles för mycket. 

3. Anstränga dig för att umgås med andra - Väl på båten finns det inte så mycket att göra förutom att umgås, därför blir det inget krav att du bör ringa vännerna och arrangera grillkväll. 

4. Du behöver inte vara bunden till en plats - Kanske det bästa är att du inte behöver vara fast på samma plats hela tiden, när du tröttnat är det bara att kasta ankar och segla vidare. 

5. Betala dyra middagar - Äntligen finns det en anledning att inte behöva betala för middagen, ut med fiskespöt och vässa tålamodet. 

6. Du behöver inte oroa dig för boende - På semestern är den största oron ifall lägenheten eller hotellet är som man tänkt från början då en bild säger mer än tusen ord. Båten är ett säkert kort då du vet vad du får innan avgång.

Vill du läsa hela listan gör du det här.

Top