Kom till Båtmässan ikväll 18.00

Båtmässan är ett event som drar till sig de flesta seglarna i Sverige och alla blir som en stor lycklig familj. Det är en ära för mig och min rorsman Klara Wester att få vara en del av den familjen och sprida vår historia.

Som några nog redan vet är vi fast medvetna om att ta OS-guld. Det är vårt stora mål som vi delar med så många andra. Målet är inte litet och det krävs otroligt hårt arbete och prioriteringar som leder en i rätt riktning.

Under OS i Rio blev det inga medaljer alls för svensk del inom seglingen. Förbundet och SOK har satt ihop ett nytt program kallat SWE Challengers som ska hjälpa Sveriges seglare att ta medalj på nästa OS i Tokyo.

Vi ett gäng som tillsammans på Mässan ska diskutera hur vi ska lyckas ta medalj på OS. Den lite äldre och mycket erfarne Pelle Pettersson som redan har medalj från OS i Tokyo kommer vara på plats för att dela sina erfarenheter och tankar.

OS guldmedaljören Max Salminen, den framgångsrika Lisa Ericsson som sen tidigare deltagit på två OS. 470-besättningen Carl-Fredrik Fock och Marcus Dackhammar som nu senast för några veckor sen seglade väldigt bra på Världscupen i Miami.

Carl P Sylvan som just nu är rankad topp 15 i världen i klassen 49er och sist samt minst jag och Klara som ännu inte har så mycket mer att skryta om förutom vår andraplats på Junior VM i somras och vinsten på Trissjolle SM.

Vill du höra våra tankar kring OS medalj och mycket mer kom till Båtmässan kl 18 ikväll (torsdag), det kommer bli en härlig folkfest och förhoppningsvis lite mer förståelse i hur vi ska lyckats ta medalj.

/Rebecca

Top