Manana Manana, resultaten kommer senare!

Spanien är sig likt. Vi är många som febrilt sitter och uppdaterar hemsidan för världscupen på Mallorca, för många antagligen, för servern har crashat och inga resultat visas. 

Vi får förlita oss på seglarnas rapporter, men alla har inte hunnit uppdatera. Johan Wigforss och Emil Cedergård i laser har twittrat. 

 

"Vinden kom till slut, körde 2 race. Stabilt inledning,bra starter. Gjorde två missar som kostade en del.. Satsar på att aldrig göra om dem.." Emil Cedergårdh

"Ok första dag på regattan. Svårlästa förhållanden och mkt upp och ner i resultaten. Nu väntar sängen och vila för att bli kvitt förkylning" Johan Wigforss

I laser är det extra spännande då ingen ha blivit uttagen till OS ännu och som om det inte var nog dramatiskt, så gör Kalle Sunesson comeback i denna tävling läs mer om detta i  tidigare inlägg.

49er är också en spännande klass, kommer någon av toppbesättningarna att visa framfötterna och ta initiativet om en ev OS-plats. Charlie Ekberg och Kalle Torlen kontra Jonas von Geijer och Niklas During med Carl Sylvan och Otto Hamel som lite outsider.

I den tredje icke OS-klara klassen, Finnjolle, är det Daniel Birgmarks tur att visa form. Daniel stod över EM till förmån för världscupen, huvudkombatanten Björn Allansson gör tvärtom. Lite tråkigt att inte få se dem mot varandra.

Det var de tre mest intressanta klasserna ur OS-kval perspektiv. Naturligtvis bevakar vi även de andra klasserna.

Team Anna Kjellberg i matchracingen skriver:

"Grrrr hata misstag, det finns liksom så många att göra hela tiden och det räcker med ett halvt för att tappa poäng... Men känslan är go så vi längtar till i morgon redan :)"


Anton Dahlberg och Sebastian Östling i 470 skriver:

"Vilket skämt! Trodde första april var igår :-)"

Om det nu bara kunde komma lite resultat på den officiella hemsidan. Manana Manana, det kommer väl i morgon:)

 

Top