Search rankar: Sveriges fem hetaste kvinnliga- och manliga seglare

Listan som alla pratar om och som alla vill vara med på är tillbaka. Search Magazine rankar de hetaste seglarna i Sverige just nu.

DAMER

1. Systrarna Bergquist

Isabella vann JSM i optimist och Johanna vann i E-jolle. Detta var de två största tjejklasserna på JSM, snacka om jackpot för familjen Bergquist!

2. Lotta Harrysson

Lotta är den enda tjejen som har slagit sig in i ett av teamen i M32-serien. Hon seglar med team Lööf som vann i Oslo och var tvåa på Höna. En seglare med mer energi och bättre humör får man leta efter.

3. Hanna Klinga

Hanna toppade listan förra gången efter segern i Hyère. Efter det skruvades förväntningarna upp, femteplatsen i Holland är väldigt bra, men det räcker inte hela vägen upp till förstaplatsen den här gången.

4. Lovisa Karlsson

Lovisa tog hem JSM i laser radial när moderklubben Hjuvik (tillsammans med Rådasjön och Långedrag) stod som arrangörer. Hon ska dessutom representera Sverige på ISAF Youth Worlds i sommar.

5. Josefin Olsson

Jossan avslutade Europacupen i Holland med två spikar, dock med OCS i den ena men ändå. Kommer fullträffen i Kiel?

Bubblare

Matchracingtjejerna i team Kjellberg, Sylvan och Kjellgren har många chanser under sommaren att klättra upp på listan om de lyckas knipa en medalj på någon av de stora tävlingarna.

HERRAR

1. Max Salminen

Max Salminen behövde inte lång tid att komma upp i toppen av Finnjollefältet efter klassbytet efter OS. En femteplats på Europacupen i Medemblick är imponerande. Max var dessutom mästerskapscoach på JSM, något som var väldigt uppskattat av alla unga talanger som ser upp till den väldige Max. Som om det inte var nog så har Max startat en filmkarriär i Kina.

2. Rahm Racing Team

M32 serien är het och bäst just nu är Rahm Racing Team, andra plats i Oslo och seger på hemmaplan på Hönö. Mathias är dessutom den som är mest exalterad i alla intervjuer, tar energin aldrig slut? Teamet består av Mathias Rahm, Niclas Düring, Fredrik Aurell och Johan Barne.

3. Tim Shuwalow

Tim och Hanna är fortfarande heta, femteplatsen i Holland är bra men vi är lite bortskämda efter vinsten i Hyère. Stabila i toppen av Nacra17 fältet och stabila på heta listan.

4. Gustav Dyrssén och Fredrik Wallenberg, Refanut

Vinnarna av säsongens hittills största shorthanded tävling. Inte nog att man vann, de påstår dessutom att de hade tur, klädsamt ödmjukt!

5. Team North Sail Sport Wear

Laget har dominerat årets X35-cup, imponerande i den tuffa konkurrensen med många rutinerade namn.

Top