SEARCHERS: Speak@RaceTeam

SEARCHERS: Speak@RaceTeam

Vi är Speak@RaceTeam som för andra året ställer upp och utmanar i M32-cup. I M32-cup sågs vi förra året som lite utav juniorer och inte många trodde att vi kunde utmana de mer rutinerade på allvar. Vi bevisade förra året att vi är med på allvar då vi slutade på en godkänd 3e plats. Det som gjorde att vi inte tog oss ända fram var jämnheten. Vi var med i toppen i många race men dessvärre blandades detta med mindre bra race.

Till säsongen 2014 är målen högt satta! Vi satsar på att vinna M32-cup genom hård träning för att höja lägstanivån för att kunna hålla jämnheten. Vi har även planer på att ta upp matchracingseglingen där målet är att etablera sig på världsrankingen och i bästa fall kvalificera oss för Stena Match Cup. M32-cup kommer i år utökas med ytterligare en deltävling i Köpenhamn.

I laget ingår: Nicklas Dackhammar, Johan Bäckström, Arvid Bildh och Erik Armkvist. Vi är alla i 23 års åldern och har Göteborg som bas.

Anledningen till att ni borde skriva om vårt projekt och satsning är att M32-cup är bland det hetaste i svensk segling just nu. Dessutom är vi ett roligt och bjussigt gäng seglare som är övertygade om att vi kan bjuda på rolig och intressant läsning, filmer och bilder. Vi har goda möjligheter att dokumentera allt vi gör med Erik i laget som gillar att skriva, GoPro-kameror och bra stillbildskameror.

Mvh Speak@RaceTeam

Top