Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se mellan den 21 och 27 september:

1. Superyacht: En jätte har sjösatts... 

Artikeln om sjösättningen av världens största superyacht väckte stort intresse. Redaktionen håller dock med många av de läsarkommentarer som gjordes kring bilderna, det är kanske inte världens vackraste skapelse…

2. Udda annonser: Hustrun säljer båten när mannen är bortrest..

Vi hittade en rolig och ganska udda annons. Det är någons fru som säljer mannens sportbåt när han är bortrest. Av annonsen att döma så verkar anledningen vara att mannen bestämt sig för att sälja, men att han ännu inte haft hjärta att skiljas från sin båt.

3. Cupklassiker: Videon när One Australia sjunker 

Videoklippet från America’s Cup 1995 är både en klassiker och väldigt dramatiskt. One Australia går av på mitten och sjunker inom loppet av några minuter.

4. Nya Hugo Boss klarar av självrätningstestet 

Alex Thomsons nya Imoca 60 Hugo Boss ser riktigt lovande ut. I denna video får vi se när båten genomgår de obligatoriska självrätningstestet.

5. Ny båt: Swan 115 S

Swan 115 S, ett nytt flaggskepp från Nautor’s Swan som premiärvisades på Monacos båtmässa nyligen.

Top