Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se:

1. Nya prylar: Foiling kit för Laser 

Ett foilingkit för Lasern. Lättmonterat och i foilingvärlden, ett relativt billigt alternativ. Läs mer om hur du får din Laser att flyga här.

2. Seglingens stereotyper!

US Sailing har gjort en programserie om segling, ”the Beat”. I detta avsnitt gör man lite narr av typiska karaktärer inom segling, allt från den unga stekaren till optimistmamman och den hetsiga coachen. Redaktionen passade på att lägga till några ytterligare karaktärer, läs mer om de i denna artikel…

3. Video: Snabb segling med Ragamuffin 100 

I denna video får vi se riktigt schyssta bilder från supermaxin Ragamuffin och förra årets Sydney-Hobart där man toppade 38 knop...

4. Ny båt: ClubSwan 50 

Läs mer om den senaste båten från Nautor’s Swan, ClubSwan 50. En modern kolfiberracer med fartpotential!

5. Klassisk video: Coutts vs Spithill i Bermuda Gold Cup Final 2004 

En gammal goding är aldrig fel. Här ett sammandrag från finalen i Bermuda Gold Cup 2004. En batalj mellan två stora namn, Coutts och Spithill, numera lagkamrater i Oracle Team USA.

Top