VECKANS FEM MEST LÄSTA

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. HISTORISK UPPGÖRELSE VID DJURÖBRON NÄR MARGA OCH LA MORENA GÅR I MÅL

Målgången för årets mest spektakulära kappsegling mellan klassiska båtar, SEARCH Magazine Classic Challenge, är flyttad in till Djurönäset.

2. 3 stora yachter som krockar

Tom och Joe är två bröder som är ute till havs på stora yachter och bygger, åker på äventyr och njuter av livet. Här får de på film när tre stora yachter nästan kraschar in i varandra och även sköna vinklar som visar vilka fantastiska platser det finns runt om i världen.

3. Oväntad vinst på Trissjolle SM

Efter väl seglade race korrades tillslut en ny Svensk Mästare och den här gången blev det Klara Wester och Rebecca Netzler som i vanliga fall seglar 49er FX.


4. 5 SNABBA MED UKULELE SPELANDE LOVISA KARLSSON

Rebecca har frågat Lovisa Karlsson fem slumpvalda frågor kring Lovisas tankar och idér. Bland annat Vilken superhjälte kraft skulle du vilja ha?


5. GUIDE - OS i Rio 2016 dag för dag – SEGLING

Se till att inte missa någon tv-sänd segling från OS i Rio. Här är den ultimata tv-guiden med fokus på segling. Det börjar redan i morgon med Laser och Laser Radial klockan 18.

Top