Doghouse Marine och Elvström Sails blir partners

Under rubriken branschnytt lyfter vi affärsrelaterade nyheter och pressmeddelanden som berör båtliv generellt och segling i synnerhet. Den här gången handlar det om det nya partnerskapet mellan Doghouse Marine och Elvström Sails. Här följer ett pressmeddelande.

"Vi är glada att dela med oss av den spännande nyheten om Elvström Sails och Doghouse Marine AB. Som ett led i vår strävan att utöka vår närvaro och erbjuda ännu bättre service längs Östkusten, har Elvström Sails beslutat att inleda ett partnerskap med Doghouse Marine AB i Svinninge.

Genom att kombinera Elvström Sails expertis inom segel med Doghouse Marines kunskap om marint underhåll och riggservice, strävar de båda företagen efter att skapa en smidig och omfattande upplevelse för kunderna.

Genom detta samarbete kommer Elvström Sails och Doghouse Marine att erbjuda kunderna en utökad uppsättning tjänster inom rigg- och segelservice. Genom ett bredare tjänsteutbud kan vi optimera din båts utrustning och segelgarderob och kunna ge våra dig ett komplett palett av produkter och tjänster för att göra båtlivet enklare.

Doghouse Marine kommer att utföra enklare segelservice på plats i Svinninge med en gemensam ny maskinpark. Det kommer också finnas möjlighet för Doghouse kunder att få offert på Elvströms produkter."

- Genom att förena våra styrkor kan vi inte bara förbättra tillgängligheten för våra tjänster utan också erbjuda kunderna en mer heltäckande lösning för deras segel- och marina behov. Vi är entusiastiska över möjligheten att samarbeta med Doghouse Marine för att erbjuda våra kunder i Stockholmsregionen en ännu mer komplett service", säger Noel Barkelius på Elvström Sails.

Top