FAST and FURIOUS online...

the FAST and FURIOUS issue #6(34) 2012

Nu kan du läsa vårt senaste nummer, the FAST and FURIOUS issue, på nätet. Gå in på hemsidan, håll ögonen på vänster kant och surfa ner till omslagsbilden och klicka! Du kan även läsa Search Magazine via qiozk med din Android, Iphone eller läsplatta. 

The fast and furious issue är tillägnad segling i hög fart. Vi inleder med fascinerande Vendée Globe där ledarbåtarna i skrivandets stund har chans att slå den magiska 80-dagarsgränsen signerat Bruno Peyron. Det är nu tjugo år sedan han seglade jorden runt på 79 dagar, 6 timmar och 15 minuter med fyra man på katamaranen Commodore Explorer. Vi bjuder på Americas Cup, intervjuar Paul Larsen som berättar om SailRocketprojektet (världens snabbaste båt) och besöker Fredrik Lööf på Spåtind i Norge. Vi håller ett öga på Volvo Ocean Race, World Match Racing Tour och träning i form av Crossfit samt frågar Sebastian Gransäter hur det är att göra karriär i superyachtbranschen. Dessutom Svenska Seglarförbundets egna sidor, Get technical, Repskola, Shorthand- och soloseglingsfunderingar med Ulf Brändström och stämningsfulla bilder i Åke Fredrikssons portfolio. Vi avslutar som vanligt med trunks och sköna sidor bonusSURFING.

Omslagsbilden är från pågående Vendée Globe. Armel Le Cléac´h på Banque Populaire (bilden) och François Gabart på Macif har turats om att hålla ledningen under stora delar av solsoseglingen.

Ett riktigt Gott Nytt 2013 önskar redaktionen!

Följ oss på searchmagazine.se, facebook och twitter.

Kolla in trailern: Passion rules / Redaktionen

Top