Vill du ha världens bästa praktikplats?

Vill du ha en av världens coolaste praktikplatser? Nu finns möjlighet för dig som är 16-20 år gammal att följa med ett av RC44-lagen i en vecka på Marstrand, där Marstrands Segelsällskap står för mat och logi.

Varje år stannar RC44-cupen till på Marstrand. Seglarna är här i ungefär en vecka, men båtarna dyker upp betydligt tidigare än så. Nu kan du få chansen att vara med på ihopskruvandet av båtarna, som är 44 fot långa och gjorda i kolfiber.

Ungdomarna som var med förra året. Foto: Nico Martinez

Detta är tredje året som ungdimar bjuds in och det har varit mycket uppskattat, inte minst förra året. Utöver meckandet ingick det även segling med båtarna på träningsdagarna innan racen och roligt umgänge med OS-seglare. Mer om hur det var förra året kan du läsa om i artikeln Världens bästa praktikplats?


RC44:an är designad av Russel Coutts, en legendar inom seglingen och är en väldigt cool båt. Foto: Nico Martinez

Årets praktikperiod är från den 13 till den 19 juni. Låter det intressant så kontakta Björn Torstensson, 070-7875859 / bjorn@bstgroup.se, för intresseanmälan eller frågor.

För dig som vill ta steget in proffsseglings-världen, om än bara för en vecka, så är detta en grym möjlighet! Vi på redaktionen som fick chansen att göra detta förra året tyckte att det var en fantastisk vecka.

Hela inbjudan hittar du på marstrandsss.se.

Top