VECKANS FEM MEST LÄSTA

Det är alltid spännande att summera veckan som gått. Vi på redaktionen tror vi vet vad ni läsare uppskattar, däremot har vi inte alltid rätt.

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg.


1. Kryssaren Carnival Triumph på drift (video)

Vi kan inte nog understryka; underskatta inte naturens krafter! I det här klippet sliter sig kryssaren Carnival Triumph loss i hamnen Mobile där det ligger i väntan på reparation. Klippet är från 2013.


2. Krasch-kavalkad (video)

Vi inleder söndakvällen med en krasch-kavalkad. En del kallar det slapstickhumor från verkliga livet.


3. Flyger över vågorna som om de hade vingar

Volvo Ocean Race-båtarna är minst sagt byggda för att klara stormigt väder. Här i klippet ser vi hur bra båtarna flyger över vågorna och framförallt hur seglarna flyger.


4. 5 snabba med Tinder-experten Johannes Pettersson

Det finns många ungdomar i svensk segling vi känner på ytan, men vi vet inte alls mycket utanför resultatlistan. Jag har pratat med Johannes Pettersson som precis flyttat till Stockholm för att fortsätta segla efter fyra år på Motala Seglargymnasium.


5. Segling på TV3 och kanal 5

Klara Wester och Rebecca Netzler försöker etablera sig överallt hela tiden, aldrig blir Sveriges media av med dem. Senaste grejen tjejerna deltog i var gymmet Fitness 24 Sevens reklamfilm som bland annat visas på TV3 och kanal5.

Top