”Vi förverkligar drömmar”

Stort grattis till Pia och Per Wennersten som får förverkliga sin dröm - VM i 505!

Projektet ”Vi förverkligar drömmar” är ett samarbete mellan Båtmässans och 505-förbundet och en del i arbetet att lyfta fram aktiv segling. Båtmässan och 505-förbundet erbjuder möjligheten för en besättning att delta på ett större mästerskap. Besättningen erbjuds lån av båt och utrustning, utbildning, träning och coachning. I år är det större mästerskapet VM i 505. Ansökningarna samlades in i 505-förbundets monter på Båtmässan.

Efter några tuffa vändor för domargruppen som bestod av representanter från 505-förbundet, Båtmässan och Search Magazine, där nu årets tävling är avgjord. Och vinnarna är Pia Wennersten, rorsman, och Per Wennersten, gast.

Drömmen att få segla 505 har alltid levt för Per, ända sedan han var 17 år, idag är han 65. Dottern Pia har drömt om att få börja kappsegla med pappa i vuxen ålder. Nu får de förverkliga sina drömmar! De får låna 505 SWE 8585 och seglingsutrustning, de får lära sig 505-segling och får delta i VM i Weymouth. Båtmässan i Göteborg sponsrar och 505-seglarna utbildar!

Top